Zaterdag 6 mei hadden we een stevig pot voetbal voor de boeg. Het weer zat mee, maar met 2 spelers uitgeleend, een zieke en wat spelers die toch niet helemaal fit waren. Dus met Berry als coach deze dag begonnen we aan de wedstrijd.

Rody in de goal. Max, Sem, Dyaluna en Annelot in de verdediging. Rutger, Quinty, Daan en Joey op het middenveld. Milan en Beau in de aanval en wissel is Thijmen. Later zullen Kayne, Dymas en Lau nog komen. Hopelijk op tijd voor de tweede helft.

Nu kan ik gaan uitweiden over deze wedstrijd. Maar we weten allemaal wat de einduitslag was. Het zat zoals eerder gezegd niet mee. Met de scheidsrechter een beetje tegen. Een tegenstander die kampioen kon worden met spelers die over het algemeen een dikke kop groter waren als onze, grotendeels, eerste jaars spelers. En die dus extra gemotiveerd waren om te winnen en dat dus ook deden met een dikke 0-10 maar liefst. Iedereen vocht voor wat hij of zij waard waren, maar het was niet genoeg om de schade te beperken.

We hebben nog 2 wedstrijden te gaan in deze competitie en zetten nog even onze schouders eronder.