Als afsluiting van het seizoen 2016 – 2017 gaan wij nog aan een toernooi in Zutphen deelnemen.
Na het toernooi nemen wij nog afscheid van enige spelers die aankomend seizoen naar de JO19 (voormalig A) teams gaan.
Ons team speelt in een groep met 3 andere teams uit de 4e klasse.

Aanwezig op sportpark: 12.45 uur
Aanvang wedstrijden: 13.35 uur
Finale wedstrijden: 16.15 uur

Let op het toernooireglement: zijn we te laat aanwezig voor de wedstrijden dan beginnen wij met een 1-0 achterstand!

Het toernooi heeft de naam Gerard Dashorst jeugdtoernooi gekregen als eerbetoon aan Gerard die op 17 september 2016, op veel te jonge leeftijd, plotseling thuis overleed, nadat hij de gehele dag bij FC Zutphen was geweest.

Gerard is de grondlegger van dit toernooi. Hij vond het vooral belangrijk dat het een toernooi zou zijn voor juist niet selectieteams. Zijn enthousiasme en inzet voor alles wat met FC Zutphen te maken had, zullen wij missen.
Een prachtkerel is van ons heen gegaan. Herinneringen aan hem zullen blijven.

Bij de eerste wedstrijden van het toernooi zal er ter nagedachtenis aan Gerard een minuut stilte op alle velden worden gehouden. Het verzoek aan jullie is om ruim voor het begin van de wedstrijd aanwezig te zijn bij de middenstip.

Gerard zal zeker toekijken, waar hij dan ook mag zijn, of alles goed verloopt.
Zijn motto: “Spelplezier, respect voor elkaar en sportieve wedstrijden”.

Wij wensen iedereen een fijn toernooi toe. Alle vrijwilligers van FC Zutphen staan klaar om hun beste beentje voor te zetten en het jullie naar de zin te maken.

Sportcomplex ’t Meijerink
Meijerinkpad 1
7207 AD Zutphen
Tel. 0575-524376

Ik wil graag iedereen in en om het team bedanken voor het afgelopen jaar. Wij hebben samen een leuke tijd gehad en ik heb veel uit deze ervaring geleerd.
Graag wil ik Daan Prakke persoonlijk bedanken voor de ondersteuning van het afgelopen jaar. Hij heeft mij en het team enorm met het training gesteund en op weg geholpen. Ik ben erg blij met hem te mogen samenwerken.
Aankomende seizoen zal voor vele van jullie een nieuwe belevenis zijn en ik wens jullie veel plezier en succes – vergeet niet: respect voor elkaar en sportief blijven 😉

Forza ragazzi!
viodjo175