Aankomend weekend kunnen nog meer teams van VIOD de kampioenstitel binnenhalen.

We zetten deze teams even op ’n rijtje.

Het gaat om de volgende teams:

• VIOD JO19-3  Speelt om 14:45 uit bij DVV in Duiven. Bij winst kampioen !
  • VIOD JO17-3  Speelt om 13:00 uur thuis. Bij winst is men afhankelijk van resultaat Witkampers.
  • VIOD JO15-3  Speelt om 12:30 uur bij mede-koploper DCS. Bij winst of gelijkspel Kampioen !!!
  • VIOD JO11-6  Speelt om 9:45 thuis tegen Keijenburgse Boys. Bij Winst kampioen !! Andere uitslag, dan afhankelijk van vv Doetinchem.
  • VIOD JO9-1   Speelt  om 10:00 uit bij Avanti. Moet zelf winnen en is afhankelijk uitslag Vorden en Sparta E.
  • VIOD JO9-12 Speelt om 8:45 uur thuis tegenSprinkhanen. Bij Winst kampioen !!!.

Bij een gelijke stand is het doelsaldo NIET bepalend en ben je ook kampioen! Enkele teams zijn nog wel afhankelijk van uitslagen van andere wedstrijden.

Voor deze teams kan het a.s. zaterdag 13 mei een extra mooie dag gaan worden, het behalen van het kampioenschap.

Traktatie voor de Kampioenen

Het bestuur en management van vv VIOD trakteert het team (betreft alleen spelers en staf) dat kampioen wordt op een patatje met mini snacks en ranja. Deze traktatie wordt aan de Kampioenentafel in de kantine uitgeserveerd. De betreffende leiders/trainers hebben hier al een email ontvangen van het wedstrijdsecretariaat.

Iedereen heel veel succes gewenst!

Bestuur en Managers vv VIOD