Het was voor ons een fantastisch seizoen. Na de teleurstelling van 2 degradaties op rij hebben we dit seizoen onder leiding van Jan en Manfred een onvergetelijke doorstart gemaakt. Vaak met mooi voetbal en veel enthousiasme, soms ook met een aantal beroerde momenten. Maar laten we die maar even gewoon vergeten en terug kijken naar de vele mooie momenten.

Wat natuurlijk wel blijft is de strijd richting titel aan het einde van de competitie, met de successen tegen onze directe concurrenten. Het behalen van de 3 punten thuis tegen Ulftse Boys en dan die laatste 2 wedstrijden. Eerst de spanning, daarna de ontlading na het behalen van het kampioenschap in de uitwedstrijd tegen Angerlo Vooruit. Met de ondersteuning van zoveel VIOD supporters van jong tot oud heeft ons een extra impuls gegeven. De terugrit op de “Platte Wagen” door de wijken De Huet en Dichteren is om nooit te vergeten en het knallende kampioensfeest waarvan je denkt dat dit nooit meer overtroffen zal worden. Man, man, man, wat een happening, wat een feest!

Afgelopen zondag nog het toetje in de laatste wedstrijd tegen vv Doetinchem, een echte Stadsderby. Geen fantastische wedstrijd, wel een overwinning en wat was het weer enorm goed voor ons geregeld. Wij hebben hiervan genoten. Een huldiging van het kaliber Champions League, enthousiaste en blije mensen, weer die geweldige Zanger Entertainer, de wederopstanding van André Hazes en nog veel meer. Hoe fout kunnen je gedachten zijn, het werd weer een knallend feest!

En op dit feest zie je ook dat niet alleen wij spelers en staf het succes vieren, maar wordt eens te meer duidelijk dat er zoveel mensen zijn die VIOD een warm hart toedragen en voor wie het feest minstens zo groot is. Daarnaast is het natuurlijk waanzinnig wat zoveel mensen voor ons en de club doen, door hun schouders er onder te zetten, dingen regelen, sponsorgeld beschikbaar stellen etc. etc.. En dat alleen om ons een partijtje te laten voetballen.

Voor ons heeft door dit seizoen alles een extra betekenis gekregen. Een onvergetelijk seizoen.

Daarom willen wij, de spelers en staf van VIOD 1, alle Vrijwilligers, Supporters, Sponsoren, de Vrienden van VIOD 1, de Supportersvereniging, Bestuur & Management en iedereen die op welke wijze een bijdrage heeft geleverd en heeft meegeleefd een dikke pluim geven en bedanken voor dit fantastisch seizoen.

Wij zien iedereen in het nieuwe seizoen weer graag terug langs de lijn.

Want door jullie support is gebleken ….  “Er bestaat geen club als ons VIOD”.

RESPECT en DANK namens VIOD 1.