Beste VIOD leden, vrijwilligers en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Op de VIOD website staat een banner van SponsorKliks vv VIOD. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert vv VIOD een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra en u steunt hiermee onze club. Hoe eenvoudig kan het zijn.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via SponsorKliks vv VIOD kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren voor vv VIOD niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Enige voorwaarde is dat u via de LINK van vv VIOD naar deze webwinkels gaat, anders loopt vv VIOD deze extra sponsoring mis.

vv VIOD heeft als voetbalvereniging 3 vaste peilers van inkomsten om de club gezond te houden. Naast de inkomsten van de verkoop in de kantine en contributie van onze leden is sponsoring een belangrijk onderdeel om iedereen naar het zin te maken. Straks moeten voor de nieuwe spel-competities bij de jeugd weer anderen doeltjes worden aangeschaft Ook aan andere spelmateriaal, zoals ballen voor de HMQ-cup, mag het ook niet ontbreken.

Als wij met z’n allen extra inkomsten kunnen genereren via Sponsorkliks, zullen de contributiegelden niet gaan stijgen. Ook ’n voordeel voor u, als lid, maar ook als ouder/verzorger van onze jeugdleden.

Indien u vragen heeft over deze vorm van sponsoring, sta ik u graag te woord. Mijn naam is John van der Kamp en ben sinds 2005  actief voor vv VIOD. Momenteel behartig ik naast de functie van PR manager en Webmaster, ook de functie van Accountmanager van vv VIOD. Samen met Nils Vriezen (bestuurslid Commerciële Zaken) en Garry van Delden (administrateur Commissie Commerciële Zaken) ben ik het aanspreekpunt voor onze sponsoren.

Bent u sponsor van vv VIOD en u wilt ook onder de vlag van Sponsorkliks u bedrijf kenbaar maken? stuur een email naar: Email [klik hier] of bel: 06-46496755. Dan sta ik u graag te woord over de mogelijkheden die vv VIOD u kan bieden.

“Samen ONLINE aankopen doen via SponsorKliks vv VIOD !” Dit kost u niets extra en u helpt vv VIOD.

met vriendelijke groet,

John van der Kamp