VIOD JO11-06 bezorgde DZC’68 een slechte week. Na op de woensdag een team van DZC met 4-1 verslagen te hebben, speelden we afgelopen zaterdag nog een van hun teams van het veld.  Met goed voetbal lieten we zien dat we terecht op nummer 1 staan, en DAT WE DIT NIET ZOMAAR UIT HANDEN GEVEN!

Marvin en Wesley hadden al een wedstrijd gespeeld bij een ander VIOD-team, maar daar was niets van te merken. Ze stonden er bij alsof ze fris uit de kleedkamer kwamen. Top! Waar we het gehele seizoen vaak pas gingen ‘knallen’ in de 2e helft, schoten we voor de verandering maar direct in de aanval. Waarom wachten? Dat zorgde voor onze beste 1e helft ooit. Mooie aanvallen volgden waarvan er helaas een aantal keihard tegen de paal eindigden. Maar Nick en Bob zetten de aanval in en na een scherpe pass van Nick op Bob schoot Bob keihard en koelbloedig in. Onhoudbaar voor de keeper. De kop was er af! Nick scoorde snel daarna de 2-0 tot grote vreugde van onze toeschouwers maar onvrede voor die van de tegenpartij. Dit, en het feit dat DZC terug kwam tot 2-1 legde wel wat druk op onze jongens wat je enigszins terugzag in de 2e helft. Desondanks scoorde Bob, die weer heerlijk in vorm was, de 3-1. Marvin, Duuk, Jens, Renzo, Finn en Wesley kregen het zwaar te verduren op het middenveld en achterin, maar ze hielden uitstekend stand en zorgden ervoor dat DZC niet tot scoren kon komen. Konden ze dat wel, dan stond daar Frank! Die speelde een hoofdrol in deze wedstrijd door op een cruciaal moment een penalty van DZC te stoppen. Ondanks dat alle DZC supporters achter of naast zijn doel stonden, bleef hij rustig en stopte de bal als een echte prof.

Met 3-1 sloten we de wedstrijd af en zongen we voorzichtig al wat kampioenliedjes. Zaterdag spelen we onze laatste wedstrijd thuis. Wanneer we die winnen zingen we de liedjes uit volle borst want dan zijn we de KAMPIOENEN!