Zondag wordt een echte Stadsderby op Sportpark Dichteren gespeeld. vv Doetinchem komt bij VIOD op bezoek. Deze middag staat bol van festiviteiten, huldigingen, entertainment en er is ’n BBQ. Al is het Moederdag, kom naar Sportpark Dichteren en…. neem ook je moeder mee. Zij heeft GRATIS toegang bij deze wedstrijd!

VIOD heeft afgelopen zondag de kampioenstitel in de 4e Klasse D zeker weten te stellen en vv Doetinchem is na de winst afgelopen zondag op HC `03 onbereikbaar geworden voor de overige concurrentie aan de kop van de ranglijst. vv Doetinchem neemt hierdoor automatisch de periodetitel over van VIOD. Daar behoeven zij niets voor te doen. Benieuwd zijn we hoe vv Doetinchem ons hiervoor gaat bedanken a.s. zondag.

Het programma zondag:

• De wedstrijd begint om 14:00 uur, daar alle wedstrijden tegelijkertijd moeten beginnen. Één team die nog nacompetitie moeten gaan spelen voor klasse behoud is nog niet bekend. En wie pakt de 3e periode? vv Doetinchem en Sprinkhanen zijn de grootste kanshebbers hiervoor. Uit het kamp van HC `03 hebben we begrepen dat de mensen uit Drempt vv Doetinchem deze periode van harte gunnen.
  • De Officiële Huldiging zal plaatsvinden direct na afloop van de wedstrijd. Op de middenlijn van het veld wordt een podium opgesteld. Vuurwerk en confetti zal niet ontbreken.
  • De KNVB is aanwezig en zal VIOD officieel huldigen en de kampioenmedailles uitreiken aan spelers en staf van VIOD 1.
  • Koen Monasso speelt zondag zijn laatste wedstrijd voor VIOD 1 en zal hiervoor gehuldigd worden.
  • De kampioentrofee wordt overhandigd door voormalig VIOD speler en binnenkort trainer van NEC Nijmegen Rogier Meijer.
  • Na de huldiging is het tijd voor vermaak. Er is een BBQ en Entertainment met DJ & Zanger Robert Hartgers en een gast-optreden van een André Hazes look-a-like.  Dit mag u niet missen.
  • Einde van deze festiviteiten om 19:30 uur.

Deze festiviteiten is onder andere mogelijk gemaakt door “De Vrienden van VIOD 1”.

Het entertainment wordt u aangeboden door het bestuur en management van vv VIOD.

De Kampioenpolo’s zijn beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Heilbron Mulders Quint Makelaardij.

De wedstrijdsponsor is:

De wedstrijdbal sponsor: