Kom vanmiddag op deze bijzondere zondag naar Sportpark Dichteren en geniet van alle festiviteiten.

Even een opsomming:

• om 14:00 uur: De Stadsderby  VIOD – vv Doetinchem  (Het is Moederdag !! Alle moeders vandaag gratis toegang)
  • om 14:00 uur: De Formule 1 GP van Spanje, Barcelona Catalonya (Live te zien op de beeldschermen in de kantine)
  • om 14:30 uur: De Ontknoping in de Eredivisie. Wie pakt de landstitel? (Live te zien op de beeldschermen in de kantine)
  • om 16:00 uur: Huldiging kampioenschap vv VIOD (Grootste huldiging vanaf een podium)
  • om 16:30 uur:  Kampioensfeest barst lost in de kantine met Feestzanger en Entertainer Robert Hartgers en optreden Look-a-Like André Hazes.
  • om 16:30 uur:  BBQ op het terras, voor iedereen tegen gereduceerde prijzen.
  • Einde om 19:30 uur

Deze dag is voor iedereen toegankelijk.

Leden en vrijwilligers van vv VIOD hebben gratis toegang bij de wedstrijd VIOD – vv Doetinchem.

Moederdag: Ook alle MOEDERS hebben deze dag GRATIS toegang bij de stadsderby.

Bekijk hier de video’s van afgelopen zondag: KLIK HIER