Van maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli 2017 is Real Madrid Voetbalkamp – het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF – te gast bij vv VIOD te Doetinchem!

We kunnen melden dat ook dit voetbalkamp UITVERKOCHT is. Wederom een succes voor de organisatie Real Madrid Voetbalkamp en vv VIOD .

Het Real Madrid Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van UEFA gecertificeerde trainers die ruime ervaring hebben met het trainen van jeugd en met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het Real Madrid Voetbalkamp vindt in de zomer van 2017 plaats op meer dan 20 locaties in heel Nederland en België.

Real Madrid Voetbalkamp gegevens op een rijtje:
– 5 dagen top training door opgeleide Real Madrid CF trainers
– training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Real Madrid CF.
– inclusief Real Madrid CF trainingstenue van Adidas, bestaande uit: shirt, broekje en sokken.
– inclusief een Real Madrid CF Bidon, Real Madrid CF Diploma en 5 dagen eten en drinken.

De beste spelers naar Madrid
De 5 beste spelers (ongeacht leeftijd) van elke locatie worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen scouts van Real Madrid de spelers. De beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

Deelname voor dit complete 5-dagen programma kost 229 euro.