Nu de overschrijvingsdatum is gepasseerd kan de balans opgemaakt worden hoe de selectie van VIOD 1 in het nieuwe seizoen 2017 – 2018 eruit gaat zien. Geen enkele speler is vertrokken en ook Koen Monasso blijft beschikbaar voor VIOD 1. We verwelkomen 4 nieuwe spelers die de strijd moeten aangaan met de overige selectie spelers, die trainer Jan Lorsé tot zijn beschikking heeft. Eerder trainde Tim Limbeek (Zeddam/Sint Joris) het afgelopen periode al mee. Lukas de Graaf komt over van DZC`68, Niels Goossens van sc Varsseveld  en Vincent Bosch is na 2 jaar vv Zelhem weer teruggekeerd bij VIOD. Tijdens de voorbereiding start de selectie ook met een aantal A-junioren die in het nieuwe seizoen bij de Senioren gaan uitkomen. KLIK HIER voor een volledig overzicht van de selectie VIOD 1 en VIOD 2.

Op zondag 13 augustus wordt de selectietraining gestart o.l.v. Jan Lorsé en assistent Manfred Wieben. De eerste oefenwedstrijd is op donderdag 17 augustus, thuis om 19:30 uur tegen sc Groessen.

Door John van der Kamp

Competitie 2017 – 2018

KNVB 3e Klasse:

Na 1 juli maakt de KNVB de competitie indeling bekend. Verwacht wordt dat VIOD ingedeeld zal worden in de 3e Klasse C. Deze klasse zal bestaan uit 14 clubs en de KNVB zal een indeling gaan maken uit de onderstaande clubs:

• vv VIOD – Doetinchem
  • AD`69 – Aalten (grasveld)
  • DCS – Zevenaar
  • FC Eibergen – Eibergen
  • FC Trias – Winterswijk
  • vv Gendringen – Gendringen
  • sc Groessen – Groessen
  • sv Grol – Groenlo
  • Keijenburgse Boys – Keijenborg (grasveld)
  • OBW – Zevenaar
  • Pax – Hengelo (G) (grasveld)
  • vv Rheden – Rheden
  • vv Ruurlo – Ruurlo
  • VVO – Velp

Voor de clubs MASV (Arnhem), VDZ (Arnhem), Warnsveldse Boys, Spcl. Lochem en Witkampers (Laren) zal ook een plaats gezocht moeten worden in de 3e klasse B, C of D.

Selectie VIOD 1 seizoen 2017 – 2018:

1 Willem Thijssen
2 Jerrel Dade