De VIOD talenten van VIOD O17-1 Ryan Chevalking en Kayahan Ozkaya zijn geselecteerd om voor het regioteam uit te komen op het Ten Brinke Tournament in Varsseveld. Zij treffen o.a. het team van Ajax O17 tijdens dit toernooi.  Het regioteam bestaat uit 21 spelers, waaronder 6 spelers van sc Varsseveld.

Ryan & Kayahan van VIOD O17-1

Het Ten Brinke Group Tournament is een internationaal voetbaltoernooi voor Junioren O17. Het toernooi wordt jaarlijks in de maand juni georganiseerd op Sportpark “Oberink” in Varsseveld. Het deelnemersveld bestaat uit 8 jeugdteams van nationale- en internationale topclubs, waaronder het regioteam. Ryan en Kayahan komen uit voor dit regioteam, een team met de beste voetbalspelers uit de regio, en daar zijn Ryan en Kayahan, maar ook VIOD, super trots op!

Op vrijdag 9 juni start het toernooi en speelt het regioteam tegen Ajax O17. Op zaterdag 10 juni volgt de 2e en 3e wedstrijd uit deze poule. Right to Dream/FCN en Red Bull Basil zijn de tegenstanders. Op zondag worden de finales gespeeld.

Ryan en Kayahan heten alle VIOD supporters van harte welkom in Varsseveld op 9, 10 en 11 juni!

door John van der Kamp

Selectie Regio team: