Graag wil ik iedereen uitnodigen voor een interactieve trainerssessie op ‘Football Friday’ 7 juli. Voetbalvereniging VIOD wil je nog meer ondersteuning bieden voor het nieuwe seizoen. Er wordt gestart met een kick-off;

• presentatie,
  • kennismaking nieuwe trainers,
  • integreren van fysieke aspecten en het begeleiden van trainers.
  • Vooral dit laatste wordt een speerpunt, want bij VIOD is iedereen een topper, maar dat begint vaak bij de trainer en trainsters.

Middag programma 7 juli:

• – 15:30/17:00 voetbal circuit (jeugd; leden & niet-leden)

Avond programma:

• – 17:45 ontvangst
  • – 18:00 welkom, aansluitend de presentatie opleidingsplan
  • – 18:45 demo training
  • – 19:30 Afronding/interactie
  • – 20:00 afsluiting

Vragen die je wellicht hebt op het gebied van oefenstof en opzetten van trainingen kunnen door ons worden beantwoord. Wat is een juiste opbouw? Welke leeftijdskenmerken heeft mijn team? Wat is variëren en differentiëren? Op welke wijze blijf ik mijn spelers uitdagen? Op welk gebied kan ik mij als trainer verbeteren?

Meld je nu aan per Email. KLIK HIER

Je hoeft deze dag niet in sportkleding te verschijnen. Wel adviseer wij u om aantekenmateriaal mee te nemen.

Topt ziens op de Football Friday op 7 juli bij vv VIOD.

Met sportieve groet,

Jos Mekkes