De 1e editie van het vv VIOD Sponsortoernooi zit erop.  Het team van Vreman Catering Gaanderen is winnaar geworden van het 1e Sponsortoernooi van vv VIOD. In de finale werd BRINK (sponsor uit Winterswijk) met 4-1 verslagen. KUBUS Administratie John Brands eiste de 3e plaats op. In een onderling penalty-duel werd het team van Uitvaartzorg Kremer met 7-2 verslagen. Grote man tijdens deze strafschoppenreeks was doelman Ennio Brands. Hij stopte 3 strafschoppen en schoot als laatste de 7e strafschop binnen. Op de schouders van zijn medespelers werd hij veld afgedragen. Althans dit was de bedoeling, maar dit was niet verantwoord.

De eer van de grootste overwinning gaat naar het team Heilbron Mulders Quint Makelaardij (7-0). Eén dame deed mee aan het toernooi en kwam uit voor het team Soteq Solar Technology. De prijs voor het team met het mooiste eigen tenue is voor Claus Sport 2000. Het team TJ Bedrijfsdiensten had de grootste selectie (14 spelers) tot haar beschikking. Alle teams wisten doelpunten te scoren. Zo ook het team COUNTER BOS in de laatste poulewedstrijd.

Na de kruisfinales gingen de teams BRINK en Vreman Catering Gaanderen de strijd aan wie de wisselbeker kon opeisen. Winnaar Vreman Catering ontving naast een geldbedrag (€50,=) na de 4-1 winst ook de Wisselbeker, beschikbaar gesteld door DUMPHUIS Doetinchem. Voor nummer twee BRINK lag een cheque klaar van € 30,=, de nummer 3 KUBUS Administratie en nummer 4 Uitvaartzorg Kremer kregen een troostprijs twv € 10,=

Het 1e sponsortoernooi van vv VIOD, georganiseerd door Chris Laansma, Nils Vriezen en John van der Kamp, is een gezellig voetbaltoernooi geworden. Met 9 sponsors(teams) kan men terugblikken op een geslaagd event, dat alleen maar kan groeien. Na de prijsuitreiking namen de teams gezamenlijk deel aan de BBQ.

Sponsor Uitvaartzorg Kremer laat weten volgend jaar weer van als sponsor aanwezig te zijn. Het 2e VIOD Sponsortoernooi verhuisd dan naar de zondag en wordt gehouden op zondag 10 juni 2018.

De organisatie bedankt de scheidsrechters Erno Hannink, Alfred Jansen, Alphons Gebbink en Hans Reijmer voor het voortreffelijk leiden van de wedstrijden. Ook gaat een compliment naar het voltallige team kantinemedewerkers die de organisatie met hand en spandiensten heeft ondersteund. De aanwezige EHBO heeft niet in actie behoeven te komen, maar voor hun aanwezigheid een extra bedankje.

Winnaar 1e editie Sponsortoernooi vv VIOD 2017 Vreman Catering  Gaanderen: