Enkele weken geleden zijn de bankjes langs VELD 3 en VELD 4 geplaatst. Eindelijk kunnen nu ook reservespelers en staf van de wedstrijden die op deze velden worden gespeeld vanaf de bank de wedstrijd aanschouwen. Geen gesjouw meer van tuinstoelen of kantinestoelen naar deze velden.

De bankjes zijn hufterproof en zijn bestand tegen elke vorm van vandalisme. Onze dank gaat uit naar de Supportersvereniging VIOD, die een groot deel van deze aanschaf heeft medegefinancierd en zijn ook de initiatiefnemers van dit project.

Dikke pluim voor de leden van de Supportersvereniging VIOD, mede door hun bijdrage is dit mogelijk gemaakt. Ook lid worden? neem contact op met voorzitter John Brands: Email [klik hier]