Afgelopen week werd voetbalvereniging VIOD in Doetinchem verrast met extra trainingsmateriaal voor haar jeugdafdeling. Nu voor de voetbalcompetitie in het nieuw seizoen bij de jeugd andere speelvormen van toepassing zijn, moeten clubs ook nieuwe speel- en trainingsmaterialen aanschaffen. Voor EXIT Toys, dat partner van de VIOD jeugdafdeling is, een geschikt moment om VIOD in Doetinchem daarmee een handje te helpen. Directeur Marcel Dijk van EXIT Toys overhandigde aan een afvaardiging van de jeugdafdeling van VIOD afgelopen week 8 voetbaldoelen.

Tijdens het VIOD Jeugdkamp weekend werden de EXIT voetbaldoelen veelvuldig gebruikt en blijken nu al een groot succes te zijn!

EXIT TOYS

Sponsor EXIT Toys uit Doetinchem is een producent van eigentijds buitenspeelgoed dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Zij doen dit door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. En niet alleen doordat kinderen het buitenspeelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp. Hiermee wordt gegarandeerd dat het speelgoed ook past in de mooie tuin van de ouders.

Meer weten over EXIT Toys ?  KLIK HIER om door te gaan naar de website van EXIT Toys

Foto: Marcel Dijk(r) van EXIT Toys overhandigde afgelopen week VIOD trainer Jos Mekkes de 8 voetbaldoelen.