Afgelopen dinsdag vond op het terrein van vv VIOD de oefenwedstrijd plaats tussen het vrouwen teams van Nederlandse Politie Vrouwen en een Regio team met speelsters van vv Doetinchem, FC Gelre, DZC `68, vv VIOD, VVG `25 en sc Varsseveld.

Voor de wedstrijd werden de vrouwenteams van FC Gelre en DZC `68 nog even het zonnetje gezet. Marieke Pol was namens de Gemeente Doetinchem aanwezig om de beide teams te feliciteren. DZC `68 VR1 met het behalen van het kampioenschap  en FC Gelre VR1 met het behalen van promotie via de nacompetitie.

De wedstrijd tussen het Nederlandse Politie Vrouwen Elftal en het Regio Team werd bezocht door bijna 200 toeschouwers en eindigde in ’n 14-0 overwinning voor de Nederlandse Politie Vrouwen. De organisatie kan terugzien op een geslaagd Event.

a.s. vrijdag wordt bij VIOD het laatste Event gehouden ter voorbereiding van de WEURO 2017. Dan is het thema  “Football Friday”. Alle kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen hieraan meedoen. Er wordt gestart om 15:30 uur en duurt tot 17:00 uur.

Bekijk hieronder de foto’s en Video van afgelopen dinsdag: