Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Ook alle wedstrijden van vv VIOD zal het invullen van het wedstrijdformulier en controle van de (vanaf heden digitale) spelerspassen voortaan uitsluitend uitsluitend via de Wedstrijdzaken-app gaan.
Dit alles start vanaf de bekercompetitie die in het weekend van 2 en 3 september van start gaat.

Kijk voor meer informatie en handige instructievideo’s voor het gebruik van het mDWF op de ondersteuningspagina van de KNVB: ONDERSTEUNING WEDSTRIJDZAKEN-APP.

Kan jij je niet aanmelden op de wedstrijdzaken-app? Mogelijk staat je e-mailadres dan niet goed of helemaal niet geregistreerd. Neem dan via het Mutatie Formulier contact op met de afdeling Ledenadministratie van VIOD om de juiste gegevens door te geven.

De app kan je downloaden door hieronder te klikken op de App Store (iPhones) of Google Play (Android telefoons, b.v. Samsung):