Beste leden, ouders en verzorgers van onze leden, vrijwilligers en vrienden van VIOD,

vv VIOD heeft al heel lang de wens om ons clubgebouw verder uit te bouwen met meer kleedkamers. Mede door het verwezenlijken hiervan  kunnen een betere doorstroom van onze trainingen en wedstrijden plannen om nog beter van ons sportpark gebruik te kunnen maken. Maar daar is wel extra geld voor nodig. Daarom zijn wij nu samen met de VriendenLoterij acties aan het organiseren om onze clubkas te spekken ter financiering van ons clubgebouw om meer kleedkamers te realiseren.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Je kiest bij de VriendenLoterij zelf voor welk goed doel je meespeelt.

Ook voor vv VIOD kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard!

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas, dus naar de clubkas van vv VIOD.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen.

Hoe meer loten wij als VIOD verkopen, hoe sneller we het project Meer Kleedkamers kunnen realiseren. Steun vv VIOD en maak kans op € 100.000,-!

Binnenkort kunt u van ons meer nieuws hierover verwachten en hoe u (online) loten kunt bestellen. Tevens kunt u op de speciale clubpagina de tussenstand zien van de huidige opbrengst van de verkochte loten aan leden en vrienden van vv VIOD.

Met vriendelijke groet,

Johan Nieuwenhuis,