Beste allemaal,

Pas geleden is de teamindeling van jullie team voor het komende seizoen 2017-2018 op de site van VIOD gepubliceerd. Zoals jullie weten heeft ieder team enthousiaste vrijwilligers nodig die verschillende taken willen invullen zoals o.a. het vlaggen of incidenteel fluiten maar daarnaast hebben we ook mensen nodig die de begeleiding en de trainingen willen oppakken.

Op dit moment hebben we enkele teams nog enkele vrijwilligers nodig. Dus zijn we dringend op zoek naar mensen die alleen dan wel gezamenlijk hier een rol in kunnen spelen.

Heeft u tijd en interesse? Leeftijdscoördinator Jurgen Maatkamp neemt graag contact met u op.

Kan u ons helpen zodat we voor de start van de trainingen in augustus de volledige bezetting rond hebben, ook bij de onderstaande teams?

• Begeleiding voor het team JO13-1
  • Trainer voor het team JO13-3
  • Trainer voor het team JO13-4
  • Trainer + Begeleiding voor het team JO15-2