VIOD is voor het nieuwe seizoen 2017-2018  door de KNVB ingedeeld in de 3e Klasse C. Als enige verrassing is het ontbreken van vv Ruurlo in deze klasse. Wel heeft 3C twee clubs uit Arnhem. Naast VDZ speelt ook het gepromoveerde MASV in 3C.

Van de 14 clubs hebben alleen Keijenburgse Boys, Pax en AD`69 geen kunstgras. Hierdoor speelt VIOD van de 26 competitiewedstrijden 23 maal op kunstgras. AD`69 heeft deze zomer wel een nieuw grasveld op het hoofdveld aangelegd. Binnenkort maakt de KNVB de nummering in de klasse bekend en zal dan ook het speelschema bekend zijn.

Nieuw tijdens de thuiswedstrijden van VIOD in het nieuwe seizoen is het bekend maken van de “Man of The Match” direct na iedere thuiswedstrijd. De gekozen speler ontvangt een pakket aan sportdranken van sponsor Dalphin Lifestyle Drinks uit Winterswijk.

Hieronder de indeling van 3C voor het seizoen 2017-2018.

door John van der Kamp

Morgen op de VIOD website: overzicht van de overschrijvingen van alle clubs in 3C.