Aan alle leden, vrijwilligers en ouders/verzorgers van onze jeugdige leden,

Vanmorgen is via een gesloten systeem een belangrijk bericht van het VIOD Bestuur naar iedereen gestuurd. Wij hebben een aantal berichten met foutmeldingen terug ontvangen.

Indien u (als lid, vrijwilliger, ouder/verzorger van onze jeugd leden) deze email niet heeft ontvangen, kan dit aan de onderstaande oorzaken liggen:

• De email is in uw SPAM mapje terecht gekomen. Check dit aub.
  • Uw opgeven e-mailadres is niet werkend, is verouderd of uw mailbox is vol.
  • U staat bij vv VIOD niet geregistreerd met een e-mailadres

Er zijn 3 opties om deze berichten te ontvangen:

1. U geeft online uw juiste e-mailadres op. KLIK HIER
  2. U geeft naast een bestaand e-mailadres een 2e e-mailadres op, waar u deze berichten wilt ontvangen. KLIK HIER   met vermelding 2e e-mailadres, aangevuld met voor- en achternaam lid.
  3. Indien u alleen deze belangrijke berichten wilt ontvangen, kunt u dit aangeven. Onze systeembeheerder heeft hiervoor een aparte verzendmap met e-mailadressen, die enkel voor bestuursberichten gebruikt gaat worden. KLIK HIER  met vermelding aparte verzendmap.

hopende u voldoende te hebben bericht,

met vriendelijke groet

Bestuur en Management vv VIOD.