Aan alle teamleiders, trainers, leden en ouders/verzorgers van onze leden,

Binnenkort wordt bij VIOD de Club App opgestart. Deze Club App is voor ieder team te gebruiken. Je kunt alle informatie en berichten kwijt die via Push-up berichten op jouw smartphone te lezen zijn. Alleen jouw teamleden lezen deze berichten. Zorg ervoor dat jouw e-mailadres goed gekoppeld staat in de ledenadministratie van VIOD

Het gebruik van Whatsapp-groepen zal dan verleden tijd zijn. De Club App is er speciaal voor gemaakt.

Wat kan je daar allemaal meedoen?

• iedere speler kan op de speeldag aanvinken dat hij wakker is en op het punt staat om naar zijn wedstrijd te gaan
  • iedere speler kan aangeven of hij met iemand kan meerijden en vragen of hij thuis wordt opgehaald
  • ieder speler kan aangeven, dat de tas met tenues door hem wordt meegebracht
  • ieder speler kan aangeven, dat hij verhinderd is en niet komt
  • ook kan er gecommuniceerd worden of er een grensrechter is
  • onderweg naar ’n uitwedstrijd kan men blijven communiceren.
  • na de wedstrijd zijn alle uitslagen te zien en de stand is bijgewerkt , en wie is de man of the match?
  • als je terug komt in het clubhuis is alle info te zien op de tv’s.

Kijk hieronder het filmpje hoe een wedstrijddag er binnenkort ook voor jou er uit gaat zien:

De CLUB APP is ook voor ouders, opa’s en oma’s die alles over jouw team willen volgen.

Maar  er is binnenkort meer bij VIOD:

CLUB APP, CLUB TV en CLUB WEB

• De website van VIOD ondergaat binnenkort een wijziging en krijgt alle update’s via CLUB WEB.
  • De TV’s in het clubhuis van VIOD krijgen straks de input van CLUB TV en geven vele mogelijkheden om direct na de wedstrijd berichten en filmpjes te plaatsen.

Binnenkort meer uitleg en informatie.

namens  het team CLUB APP, CLUB TV en CLUB WEB,

Michael Stock,