Vorige week is de vernieuwde Voetbal.nl APP gelanceerd. Iedereen heeft hierdoor opnieuw moeten inloggen.

De Voetbal.nl app en website zijn compleet vernieuwd met een geheel nieuwe vormgeving.

Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland.

Voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere liefhebbers van het amateurvoetbal.

Het vernieuwde Voetbal.nl kent een hoop nieuwe functionaliteiten. Uiteraard kan zoals voorheen het programma, de uitslagen en de stand van het eigen team en/of andere favoriete team(s) worden bekeken. Onder meer de volgende functies zijn nieuw toegevoegd:

• Doelpunten, kaarten en wissels zijn zichtbaar binnen de Voetbal.nl app (mits ingevoerd in het mobiele digitaal wedstrijdformulier)
  • Een uitslag of stand kan direct als afbeelding worden gedeeld op social media
  • Rijschema per wedstrijd is eenvoudig samen te stellen

Favorieten

Vanwege de lancering van de vernieuwde Voetbal.nl app, is het voor gebruikers wel nodig om de favoriete teams, clubs en/of spelers opnieuw toe te voegen aan de favorieten.

Iedereen kan..LEES HIER VERDER