Net zoals vorig seizoen is VIOD er niet in geslaagd om te scoren in het openingsduel van de nieuwe voetbalcompetitie. De wedstrijd tegen PAX in Hengelo (G) eindigde zoals deze begon in ’n 0-0.
VIOD kreeg wel enkele kansjes in deze wedstrijd om de score te openen, maar het lukte niet het leder in het doel van PAX te krijgen.
De eerste kans diende al na 4 minuten aan. Na ’n hoekschop zag aanvoerder Stijn Tomesen zijn schot gekeerd door de PAX doelman. Op slag van rust kreeg VIOD nog een redelijke kans. Lukas de Graaf schoot ‘n  vrije trap (rand zestien-meter) via de handen van de PAX doelman tegen de lat. De terugspringende bal werd ingeschoten door Mike Severs, maar scheidsrechter Eddy Hoebink had buitenspel geconstateerd en dus ging het feestje voor VIOD niet door en bleef het 0–0 bij de rust.

In de laatste minuut van de officiële speeltijd leek VIOD toch de volle winst te pakken. Huub Oosterink draaide zich mooi vrij en schoot vervolgens steenhard vol op de paal, zodat de bal het veld weer in sprong. Na drie minuten blessuretijd vond de leidsman het wel goed en zo bleef de eindstand 0–0.

a.s. zondag speelt VIOD thuis tegen OBW uit Zevenaar. De aftrap is om 14:00 uur.

foto’s: Erik Eijkelkamp

Jorn Eijkelkamp lijkt te gaan scoren, maar treft geen doel.

Jos Klein Bleumink in zijn geliefde aanvallende rol

Lex Overbeek was vandaag weer van de partij na enkele weken rust

Mike Severs leek net voor rust te gaan scoren, helaas stak de scheidsrechter daar een stokje voor

Op karakteristieke wijze probeert Marten van Delden de bal te raken