Wedstrijdverslag van de wedstrijd DZC’68 JO11-14 tegen VIOD JO11-8 van zaterdag 23 september 2017 jl.

Op zaterdag 23 september 2017 om 8.30 uur werd de stadsderby DZC’68 JO11-14 tegen VIOD JO11-8 gespeeld. Iedereen was die ochtend dan ook vroeg uit de veren omdat er om 8.00 uur verzameld werd in de kleedkamer van DZC’68 en daarna begon men aan de warming-up.

Het was ook een familiederby nu het nichtje van Liam speelde in het team van DZC’68. VIOD wilde graag winnen maar keek helaas al snel tegen een grote achterstand aan. Tegen het einde van de eerste helft kwam de bal, na een uittrap van keeper Tijn, via Jayden, Niek, Gijs en Scott uiteindelijk terecht bij Kaan die knap scoorde.

VIOD kreeg daarna nog een aantal kansen via Liam, Lyam, Julius en Jesse maar helaas voor VIOD wilde de bal er niet meer in en werd er niet meer gescoord. De meegereisde supporters moedigden het team enthousiast aan, maar ook dit mocht niet helpen. Er werd door VIOD goed samengespeeld en men gaf de moed niet op maar het team van DZC bleek veel en veel te sterk en won de wedstrijd met klinkende cijfers.

door Steven