De derde bekerwedstrijd…

Om 10.15 uur klonk het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd en het leek er op dat deze wedstrijd anders zou gaan lopen dan de vorige pot die tegen vv Doetinchem gespeeld was.
Tegen Doetinchem ‘hadden we het even niet”.  Nu startten we goed. De boys hadden overwicht in het spel.

Liam kreeg 2 enorme kansen, hij verzuimde alleen deze in de touwen te schieten. Vrij snel daarna scoorde DZC`68 uit een counter; 0-1.We drongen aan op de gelijkmaker en na een paar minuten was het Kaan die de bal fraai over de goed keepende dame in de goal bij DZC`68 krulde, 1-1.

DZC`68 had voorin een typische “luie spits”; hij deed niet mee in het spel, maar wachtte de ballen af om ze vervolgens mega-hard op onze goal poffen. Onze gelegenheidskeeper, Niek, was hier niet tegen bestand; 1-2. Daarna waren we de concentratie even kwijt met als resultaat de 1-3, 1-4, 1- 5 en zelfs de 1-6.  De ‘luie” spits had er op zijn eigen wijze al een aantal ingeknald.

Met deze 1-6 stand gingen we de rust in.

Na een bekertje ranja en een peptalk van de trainers startte de tweede helft. Als snel scoorde DZC`68 de 1-7, maar de boys gaven zich niet over aan een dikke nederlaag. De koppies stonden weer goed en er werd weer hard gewerkt. Liam kreeg veel ruimte van de DZC`68 verdediging en scoorde de 2-7. Nu leek DZC`68 het even de weg kwijt te zijn en al snel volgde de 3-7, gescoord door Jayden en maakte Lyam, die veel ruimte kreeg op links, de 4e treffer, 4-7. Jammer genoeg lukte het ondanks verschillende kansen niet om nog dichterbij te komen.

De wedstrijd eindigde in een 4-7 overwinning voor DZC`68 J011-13.

Volgende week start de competitie tegen DZC`68 J011-14. Heb uit betrouwbare bron vernomen dat de trainer van dit team ons team al geanalyseerd heeft… 😉

door Bianca de Jong

klik hier voor de uitslagen en stand in onze bekerpoule