Na een lange voorbereiding is het eindelijk zover. VIOD Vrouwen 1 start komende zaterdag met de competitie 7 tegen 7. Nadat we in juni met zeven meiden besloten deel te nemen aan de nieuwe 7 tegen 7 competitie waren we overtuigd dat het ging lukken.
Negen verenigingen in de regio hadden belangstelling getoond en een aantal gaven aan met één of zelfs twee teams in te schrijven voor de nieuwe competitie.

Met enthousiasme zijn we dit avontuur aangegaan en al snel werd het team uitgebreid. Op dit moment hebben we (al) twaalf speelsters en afgelopen week  meldden zich weer twee speelsters om (op proef) mee te trainen. We hopen deze ontwikkeling door te zetten om zodoende zo snel mogelijk naar een volwaardig team te groeien en in een reguliere elf tegen elf competitie uit te komen. We zijn dat punt heel dicht genaderd.

Dus mocht je interesse hebben (en minimaal 15 jaar zijn) en wil je ons team komen versterken, meld je dan bij VIOD of rechtstreeks bij de coach van VIOD Vrouwen 1; José Espínola y Vázquez [06-46208367].

VIOD Vrouwen 1 traint op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.15 uur. De wedstrijden zijn op zaterdagmiddag.

De eerst volgende wedstrijd is: VIOD VR 1 – DZSV VR 2  zaterdag 7 oktober aanvang 13.00 uur.

We zien je graag verschijnen!!!

Actuele foto VIOD VR 1:

van links naar rechts:

Jillian Hannink, Youandi Jansen, Dyaluna Espinola y Vazquez, Majlen Megens, Manouk Gunsing, Nicole Chevalking, Zooey de Vries, Carmina Kaal, Mae Bruil, Caitlin de Croes, Anne te Grootenhuis en Nyncke Willemsen.

Kom jij ook dit team versterken? Meld je vandaag nog aan !