Na een slecht begin van de competitie met een 1-4 nederlaag tegen Gendringen, spelen we vandaag de derby tegen DZC.

De opstelling van vandaag: Sem,Noud,Tycho, Joey, Fynn,Tijn,Scott,Daan,Yorick,Matthijs, Kick. Thijmen en Wessel begonnen in de wissel. Bikkel kon er niet bij zijn, omdat hij nog ziek was.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Het was erg goed combinatie voetbal, zoals de trainers het willen zien met heel veel rust aan de bal en mooie acties. Maar toch kwam daar de eerste kans voor DZC een goed afstandschot maar die ging over. In de 13e min een goed schot van Tijn die er helaas niet in ging. We kregen de overhand in de wedstrijd. We hadden de controle in de wedstrijd. In de  16e min een hele mooie aanval vanaf rechts door een goeie loopactie van Yorick , ging hij langs zijn directe tegenstander.  Noud  zag een groot gat en hij liep er perfect in en vroeg goed om de bal van  Yorick  en hij gaf de bal aan Noud  en hij zag dat de keeper niet heel groot was en schoot hem fantastisch in de rechter bovenhoek. 1-0.

In de 20e min ging Fynn  eruit en kwam Wessel erin op de linksback positie. Kick kwam er ook nood gedwongen uit door een blessure, en kon er niet meer inkomen in de wedstrijd. 27e min een goeie actie van Matthijs , maar schiet helaas net voor langs.  5 minuten na de rust. Een goed duel van Matthijs  in de zestien, hij won het duel en schoot en rustig in de verre hoek 2-0.

In de 40e  kwam Fynn erin voor Yorick.  In de 42e minuut kreeg DZC een vrije trap en die werd goed genomen die kwam bij een speler die net voor Sem stond en die kon hem afleggen voor een medespeler en die scoorde de 1-2. En toen raakte we ineens de controle en de rust kwijt. We gingen achteruit lopen, en mee spelen met DZC wat heel jammer was.

In de 52e  min een heel raar moment de rechtsbuiten van DZC gaf een voorzet en door de wind viel die er ineens over Sem heen. 2-2.  Maar ondanks de 2-2 creëerden we nog een hele grote kans met Thijmen  die de bal van Matthijs  en links in de zestien alleen op de keeper stond, en hij wou hem langs de keeper te schuiven, maar hij raakte de bal verkeerd en ging naast, JAMMER.

Einduitslag 2-2

door: Rick Vorwerk