De Man of The Match

De absolute Man of The Match Keeper Willem Thijssen

Tijdens de wedstrijd had VIOD-doelman Willem Thijssen niet echt veel te doen gehad. Hij was attent aan het keepen bij cornerballen, moest ingrijpen bij een afstandsschot en was heer en meester binnen het strafschopgebied. Dan het moment in blessuretijd, oog in oog stond hij met VVO-aanvaller Sam van den Nieuwenhof, die vanaf de stip de gelijkmaker kon binnenschieten.

Al eerder liet Willem Thijssen van zich horen, dat hij een echte penalty killer is. Bij ’n 1-0 voorsprong voor VIOD stond hij voor een belangrijke opdracht, het stoppen van een strafschop. En weer flikte de VIOD doelman het om het leder buiten het doel te houden en bezorgde met deze actie VIOD de drie volle punten.

Direct na de wedstrijd werd hij gehuldigd als Man of The Match en ontving hij uithanden van bestuurlid René Zents een pakket sportdranken van sponsor Dalphin Lifestyle Drinks.

Man of the Match klassement:

1. VIOD – OBW: Jos Klein Bleumink
  2. VIOD – VVO: Willem Thijssen

Lees hier het verslag van de wedstrijd en bekijk de foto’s en video van de penalty