Oefenwedstrijd Warnsveldse Boys JO13-1 – vv VIOD JO13-1  3-2

We hadden afgelopen zaterdag geen competitiewedstrijd en daarom is een wedstrijd geregeld tegen Warnsveldse boys, die het ook goed doen in de 1e klasse. Matthijs kon er dit weekend niet bij zijn omdat hij een gezellig weekendje weg was naar  Den Haag. En Kick heeft helaas  nog steeds een hele vervelende blessure aan zijn knie, het is heel erg goed en fijn dat hij elke week met zijn ouders de jongens komen aanmoedigen naar de overwinning.

De opstelling:  Sem, Noud, Tycho, Joey, Wessel, Daan, Scott, Fynn, Tijn, Thijmen, Bikkel.

Het leek de eerste  10 minuten alsof we nog in de vakantiemodus zaten. Na de tien minuten kwam er meer rust in de ploeg en werd er goed opgebouwd met Joey en Tycho. Wat we deze week in de training hebben geleerd, kwam vaak terug, daardoor werden er goeie aanvallen gecreëerd met Noud  en Wessel die het veld goed breed hielden. En Fynn en Daan waren meer aanspeelbaar. En Scott liep weer te strooien met steekballen, en wanneer die uit moest halen deed die dat.  In de 19e minuut een corner van Scott  die hem laag voor geeft waar  Thijmen  helemaal vrij staat , en hem over de grond tegen de verdedigers aan schiet . in de 20e min wordt Tijn  gewisseld voor Yorick. Tijn  die een hele goeie 20 minuten speelde tegen een tegenstander van 2 koppen groter , maar hij zette elke keer goed zijn lichaam in het duel.    In de 30e min een goeie opbouwende aanval van achteruit. Scott komt  aan de bal, en hij ziet Yorick  goed diep lopen en hij geeft de bal heel goed op maat, Yorick  kan door lopen tot de achterlijn en geeft hem voor de keeper zit er net tussen, maar kan hem niet klemmen, daardoor kan  Thijmen met zijn linkerbeen binnen schieten 0-1.  We gaan aan de ranja  met een 0-1 voorsprong.

Na de rust bracht Warnsveldse Boys een snelle rechtsbuiten erin. in de 33e minuut wordt de bal over Wessel heen gespeeld en de snelle rechtsbuiten  maakt de kans goed af 1-1.  Na de 1-1 spelen we weer goed met goeie aanvallen van achteruit.  Scott krijgt de bal op het middenveld  en speelt weer een goeie  steekbal op Thijmen  die 1 op 1 komt en droog de  1-2 binnen schiet. Na de 2-1  krijgen we veel kansen , maar Yorick kan hem niet laag of hoog binnenschieten. en je weet wat er gaat gebeuren in het voetbal als jezelf de kansen niet maakt.  Later komt  Warnsveldse Boys  alleen op  Sem  af die hij goed pakt. In de 52 min is het dan toch raak de 2-2 van warnsveldse boys . Maar  3 min later een ongelukkige goal   en 2-3.     We verliezen de oefenwedstrijd met 2-3.

Aankomende zaterdag een nieuwe kans thuis  tegen AZSV . We hopen dat jullie de JO13-1 weer goed aan komen moedigen voor de overwinning.

Door: Rick Vorwerk