Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 7 tot en met 15 oktober 2017.

Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Scheidsrechters bedankt!

Vóór de ‘Week van de Scheidsrechter’ ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechter vanuit de KNVB en ARAG een persoonlijk bedankje voor hun inzet. Daarnaast vragen we verenigingen, spelers, ouders, publiek en andere voetballiefhebbers hun waardering uit te spreken voor de scheidsrechter. Hieronder vind je een aantal van deze initiatieven.

VIOD bedankt vandaag en ook zondag haar clubscheidsrechters !

Het bestuur en management van VIOD bedankt vandaag en morgen ook haar clubscheidsrechters.  De aanvoerders van de teams van VIOD overhandigen tijdens de thuiswedstrijden de clubscheidsrechters een attentie.

Ook de teams kunnen op eigen wijze de scheidsrechter op deze zaterdag en zondag bedanken.