Na de 2-2 gelijkspel tegen DZC’68 spelen onze tweede thuiswedstrijd tegen Pax voor onze eerste 3 punten van het seizoen.

Opstelling vrnl.:  Sem, Noud, Tycho, Joey, Wessel,Daan,Fynn,Thijmen,Yorick,Matthijs, Bikkel

We komen heel sterk uit de kleedkamer. In de derde minuut een goede aanval vanaf links. Fynn gaf een hele goede steekbal op bikkel  die zijn tegenstander eruit sprint en Matthijs  staat helemaal vrij voor de goal, Bikkel  geeft een goede voorzet over de grond en Matthijs  schiet eerst de bal tegen de keeper maar in de rebound scoort hij hem toch wel.  1-0. Dan lijken we een beetje in te kakken en in de 8e min scoort PAX de 1-1. In de 20e min worden Daan en Yorick gewisseld voor Tijn  die op de plek van Daan  komt, en Thijmen  gaat naar rechtsbuiten en Scott gaat naar MID MID. In de 25e min een counter die via rechterkant gaat en Matthijs  maakt zijn 2e van de middag.

We kwamen weer goed uit de kleedkamer, we creëerden veel 2 op 1 kansen, maar we konden de score niet uitbreiden. Waardoor de spanning in de wedstrijd bleef wat totaal niet nodig was. In de 40e min  kwam Yorick  voor Joey erin, Daan voor Fynn. Omdat we de vele kansen na de rust niet benutte  in de laatste 10 minuten bleef het ontzettend spannend. PAX dringde erg aan. Wij gingen tegen houden en hopen in de counter toe te slaan. We hielden het achterin dicht, en het bleef 2-1. De eerste overwinning van het seizoen is binnen. We staan nu op de 7e plek.

door Rick Vorwerk