VIOD reist a.s. zondag af naar Zevenaar. Om 14:30 uur is de aftrap tegen koploper DCS, dat nog ongeslagen is en geen enkel verliespunt heeft geïncasseerd.

Voor trainer Jan Lorsé is deze wedstrijd de start van een reeks met 3 belangrijke wedstrijden. Na DCS komt AD`69 op bezoek. De zondag daarna is er een inhaalweek en heeft VIOD vrij af. Dan volgt de uitwedstrijd tegen FC Trias, dat momenteel de onderste plaats van de ranglijst inneemt. Vooral de laatste 2 wedstrijden moeten punten opleveren om uit de onderste regionen weg te blijven. Onduidelijk is welke basis elf binnen de lijnen zal komen op Sportpark Hengelder. Vincent Bosch en Julian Bril zijn de training deze week weer gestart en heeft Lex Overbeek niet kunnen trainen.