Vanochtend om 8.30 uur stonden onze toppers klaar om te gaan knallen! Ivm afwezigheid van kyan mocht Lotte Daams bij ons aanschuiven en haar talenten laten zien! We gingen gelijk op en zowel ulft als viod waren erg aan elkaar gewaagd!

Door een mooie voorzet van Lotte Zents wist Thijs de 1-0 te scoren! Krt daarna wist onze invaller Lotte Daams de 2-0 voor viod er in te schieten! Maar Ulft liet zich niet kisten en wist nog in de eerste helft de 2-1 te maken! In de rust onder het genot van een bekertje ranja werden er nog een paar tactische besprekingen gedaan en gingen we er weer voor.

In de tweede helft wist wederom thijs, na het uitspelen van 3 spelers het doel te vinden!3-1.. Lotte Daams wist daarna door haar goede spel 4-1 te maken! Ondank weer een top wedstrijd van jaydon maakte ulft er op het laatste moment 4-2 van!

Het was weer een spannende en strijdende ochtend..

Nu even een weekje rust en dan gaan we ons klaar maken voor de wedstrijd tegen SDOUC uit! Het team is op dit moment in topvorm met een goede inzet van alle spelers en zeker ook van Enzo als ijzersterke verdediger en Sven als buffelende middenvelder!

Groetjes Babette