Vanmiddag speelt VIOD haar 1e thuiswedstrijd van dit nieuwe seizoen in de 3e Klasse C. Tegenstander is OBW uit Zevenaar.

Pupil van de Week: Koen Smiers

“Pupil van de Week”

De Pupil van de Week is Koen Smiers, speler van VIOD JO11-2. Hij zal de aftrap doen om 14:00 uur bij deze wedstrijd.

“Man of The Match”

Nieuw is de verkiezing “Man of The Match”. Direct na de wedstrijd krijgt een VIOD-speler die gekozen is als de “Man of the Match” een kado overhandigd van sponsor Dalphin Drinks. Er is een jury die bij iedere wedstrijd een speler van VIOD kiest die hiervoor in aanmerking komt.

De wedstrijd tussen VIOD – OBW staat onder leiding van scheidsrechter Lennart Hermsen uit Nijmegen. Aanvang 14:00 uur.

-/- Leden en vrijwilligers van v.v. VIOD, Leden van “Vrienden van VIOD 1″en  “Leden van de Supportersvereniging VIOD” hebben bij thuiswedstrijden van VIOD altijd vrije toegang.