Om 8.45 uur stonden we paraat om weer een balletje te trappen. Een kleine teamindeling wijziging vond plaats. Onze Yadon wilde graag een wedstrijdje voetballen en Kyan nam zijn plaats in als keeper. VIOD kwam sterk uit de startblokken en kreeg een aantal grote kansen. Alleen vergaten ze een belangrijk ding namelijk scoren.

Gelukkig wist yadon uiteindelijk het doel te raken (1-0) ! Varsseveld komt ook steeds beter in de wedstrijd en creëerde ook kansen. De scheidsrechter moest helaas een penalty toekennen door een handsbal van Yadon. Bij VIOD gaan de kopjes niet naar beneden maar deze geweldige groep blijft lekker met plezier door voetballen. Dit resulteerde dan ook weer in mooie kansen maar het was Varsseveld die voor rust nog de 1-2 wist te scoren.

Na rust voetbalde we weer vol goede moed door. Iedereen zocht zijn mannetje op en we speelde elkaar goed in de voeten. Enzo wist met een fantastisch schot van afstand VIOD weer op gelijke hoogte te brengen(2-2). Daarna zagen we twee keihard werkende teams die vol voor de overwinning speelde.Het was echter Varsseveld die op het laatst met de overwinning er vandoor ging.

Gelijkspel was meer op zijn plaats geweest maar helaas was dit niet zo. Een leuke sportieve wedstrijd tegen een gelijk waardige tegenstander…dit willen we toch iedere week?!

Groetjes Babette