Om 7:45 uur in de ochtend verzamelden we bij de Plus voor de wedstrijd tegen VVG JO9-4 in het naburige Gaanderen. Zoals gebruikelijk bij de vroege ochtend uitwedstrijden was het weer een voornamelijk mannen aangelegenheid, alleen Karin vertegenwoordigde de vrouwelijke support. Aangekomen in Gaanderen keken de jongens en meisje van VIOD de ogen uit bij het mooie nieuwe sportcomplex van VVG, er was zelfs een lift in het gebouw.

“Thijs was ook op dreef met zijn befaamde dribbels”

Alle spelers waren snel omgekleed om met volle moed te starten aan de voorbereiding. Een overwinning zou weer eens leuk zijn na een paar nederlagen op een rij. Gelukkig zaten de voetbalschoenen van Kyan ook goed dus niets zat een goede warming up in de weg. Om 8:30 begonnen we de wedstrijd met Jaydon in het doel, de verdediging met Robin en Dinand, het middenveld met Lotte en Sven en Thijs als spits. Kyan en Enzo moesten nog even geduld hebben. Al snel verplaatste het spel zicht voornamelijk op de helft van VVG, het samenspel van onze spelers wordt met de week beter. Ondanks het lichte overwicht leidde dat niet tot echt grote kansen voor VIOD. Telkens zat er net een been van VVG voor voordat onze spelers op doel konden schieten.

“Na het wekelijkse penalty schieten werd er ook nog een teamfoto gemaakt”

De spaarzame tegenaanvallen van VVG werden door vakkundig opruimwerk van Enzo en Robin onschadelijk gemaakt. Op het middenveld leverden Dinand, Sven en Lotte veel strijd om de bal. Thijs was ook op dreef met zijn befaamde dribbels. Bij een van zijn acties werd hij alleen voor de keeper onderuit gehaald. Helaas was de spelbegeleider van VVG nog niet helemaal wakker, want een duidelijke penalty werd VIOD hierbij ontnomen.

Rust 0-0.

De tweede helft was nog maar kort begonnen en het stond bijna 1-0, een daverend afstandsschot van Enzo ging rakelings langs het doel van VVG. Daarna volgden een paar kansen voor VVG waarbij onze keeper Jaydon ons knap in de wedstrijd hield met daarbij een keer hulp van de paal. Ondanks nog een paar kansen van Kyan en Thijs bleef een doelpunt achterwege en bleef de stand 0-0. Na het wekelijkse penalty schieten werd er ook nog een teamfoto gemaakt, het plezier wat ze elke week met elkaar hebben is duidelijk te zien op de foto!

Op naar volgende week voor weer een leuke ochtend samen.

Groet,

Chris