Samen met PLUS DICHTEREN gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas en kunnen die besteden voor het feest en activiteiten tijdens het 90JAAR van VIOD in de maand september van 2018.

Wat gaan we doen:

• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken
  • iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke VIOD-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc. en nog veel meer (klik hier voor een voorbeeld)
  • bij PLUS Dichteren kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler van vv VIOD.
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het VIOD-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • door de gratis ontvangen zegels te besteden in de fanshop ontvangt VIOD een bijdrage dat direct vloeit in de clubkas van voor het 90Jaar Bestaan van VIOD!

Goed om te weten:

• op alle artikelen zal het logo van VIOD gedrukt worden;
  • er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie, je hoort daar nog van.

Fotografie:

Maar eerst de fotografie. De leiders/sters van de teams die zich hiervoor opgeven worden na het inschrijvingstermijn (uiterlijk voor 15 december aanmelden) geïnformeerd wat er van het team verwacht wordt op vrijdag 12 januari 2018 (tijdstip tussen 17 en 20 uur), wanneer de fotosessie plaatsvindt.

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.

Heb je vragen? wil je meer informatie?

John van der Kamp, de accountmanager van vv VIOD, is op zaterdag 25 november van 8:30 uur tot 13 uur aanwezig bij VIOD om iedereen te woord te staan, die nog vragen heeft over de actie. Ook is het mogelijk om online in de fanshop te kijken. Iedere speler/ster die straks meedoet krijgt een inlog van haar of zijn fanshop en kan de ontvangen zegels online zelf besteden. Natuurlijk kunnen de ouders/verzorgers van onze leden desgewenst hierbij assisteren.

INFORMATIE STAND:

ZATERDAG 25 NOVEMBER bij VIOD

van 8:30 uur tot 13 uur in de hal van ons clubhuis.

Vragen over deze spaaractie kan men ook per email sturen: KLIK HIER

Aanmelden:

Eerdere informatie en aanmelden voor de Clubfund spaarzegelactie, het 1-2’tje met Plus Dichteren, staat HIER

• AANMELD FORMULIER voor ’n Pupillenteam: KLIK HIER
  • AANMELD FORMULIER voor een overig TEAM: KLIK HIER