Zaterdag 4 november speelde VIOD JO11-8 alweer zijn 6e wedstrijd van de competitie. Hoewel er al een aantal goede wedstrijden zijn gespeeld, zit VIOD JO11-8 nog steeds te wachten op zijn eerste overwinning. Zou het vandaag een keertje wel lukken tegen de Ulftse Boys (overigens een erge vreemde naam voor een team dat geheel uit meiden bestaat)?

De mannen van VIOD waren blijkbaar nog niet helemaal wakker aan het begin van de wedstrijd. Na zeven minuten stonden ze namelijk al met 0-1 achter en gelukkig kon Niek nog een bal goed wegwerken en had Tijn nog een fantastische redding anders had het ook al snel 0-2 gestaan. Langzamerhand kroop VIOD wat uit zijn schulp. Een mooie actie van Kaan werd helaas net niet beloond met een doelpunt, zo bleef het dus 0-1. Maar helaas niet voor lang, want na een kwartier spelen schoot Ulftse Boys de 0-2 binnen. Gelukkig stond kort daarna de paal in de weg, anders was het ook al snel 0-3 geworden. Lyam bracht in de 19e minuut de spanning weer terug in de wedstrijd, maar lang kon VIOD daar niet van genieten, want vlak daarna werd het 1-3. Dat was ook meteen de ruststand.

De rust had beide teams zichtbaar goed gedaan, want in de eerste vijf minuten na rust werd er maar liefst 3x gescoord. Namens VIOD nam Jayden 2 doelpunten voor zijn rekening; helaas wist Ulft ook 1x te scoren. Na 50 minuten stond het dus 3-4. VIOD ging daarna volop op de aanval spelen om zoek naar nog meer doelpunten. Hierdoor kreeg Ulftse Boys meer ruimte om aan te vallen, maar gelukkig had VIOD Gijs en Scott nog. Met een fantastische verdedigende acties wisten zij op tijd aanvallen van Ulft te onderbreken. Het aanvallende spel van VIOD werd beloond en Jesse schoot halverwege de tweede helft de 4-4 binnen. Maar dat was nog niet genoeg voor VIOD; ze wilden de volle buit en ging nog meer op de aanval spelen. Dit leverde kansen op voor Kaan, Liam en Julius, maar helaas de winnende treffer bleef uit. Sterker nog vlak voor tijd vlak voor het eindsignaal tikte Ulftse Boys nog de 4-5 binnen, waardoor VIOD met lege handen achterbleef.

VIOD JO11-8 speelde een goede wedstrijd, maar het goede speel werd echter wederom niet beloond. Hopelijk volgende week beter tegen DZSV JO11-5.

door Erik Hutten

Nagekomen bericht: