Afgelopen zaterdag mochten wij heerlijk uitslapen en om 11.50 uur voetballen in  zaal ‘de pol’ in zelhem tegen pax. De kinderen hadden er zoals altijd reuze zin in en ook de ouders waren in grote getale aanwezig. De tijd was top..de omstandigheden waren top..niets kon er meer mis gaan! Na het fluitsignaal gingen onze toppers ervoor..

De eerste 10 minuten was iets wat onwennig maar onze toppers namen de overhand. Dit resulteerde dan ook in het eerste goal en als snel volgde er meer. Thijs en kyan wisten beide het doelnet van binnen te raken en met rust was het al 0-4. Na een zeer korte drinkpauze ivm tijdsgebrek gingen we verder waar we gebleven waren. Door een mooie voorzet van thijs wist ook dinand het doel te raken! 0-5. Helaas was onze scheidsrechter even in een moment van acute blindheid na dat lotte na veel moeite en schietbewegingen de bal over de streep kreeg. Hij zag het niet als goal dus de stand bleef zoals hij was.

Gelukkig maakte we alsnog een treffer vlak voor het eind signaal en sloten we de wedstrijd met een 0-7 overwinning!! Ondanks het gemis van onze top keeper jaydon die heerlijk zit te relaxen in heidebos hebben dinand en robin zijn plek uitstekend vervuld. Onze volgende wedstrijd zal ook weer heerlijk warm en droog zijn!

We gaan er 30 dec weer voor!