Vandaag mochten wij (VIOD JO9-7) om 13.40 uur aantreden in hoog keppel tegen hc03. Dinand zit nog heerlijk te relaxen in oostenrijk en de trainer René zents zit in België bier te proeven met het 1e elftal van viod. Christiaan en jeroen staan ons team vandaag bij met al hun kennis en ervaringen

Vooraf aan de wedstrijd hadden wij gezien de positie van hc03 de 3 punten al in de pocket maar de wedstrijd moest natuurlijk nog gespeeld worden. Na de aftrap waren we meteen vol in het spel en probeerde we zo snel mogelijk naar de goal te gaan. Hco3 stond als een stevige muur hun goal te verdedingen dus werd het ons niet makkelijk gemaakt. Maar wij voetballen als een echt team en probeerde elkaar te helpen en te ondersteunen met als gevolg dat een speler van hco3 er tussen door glipte en alle ruimte en tijd had om de 1-0 te maken.

Maar wij lieten ons niet op de kop zitten en probeerde met man en macht het tegen goal te maken. Het werd voor de rust nog 2-0 en scoren lukte ons gewoon weg niet…te veel kinderen op een rijtje..er was niet door te komen. Na de rust gingen we er weer voor en door een   mooi schot van kyan werd het gelukkig  2-1. Daarna kregen we nog een hele mooie kans maar de bal wilde na veel voetbewegingen gewoon niet over de lijn!

Ook daarna wist hc03 nog een derde goal te maken en werd dat tevens onze eindstand.

‘Hutjemutje voetbal’ door Babette