Verslag van Dion  Nas: VIOD JO9-9 wint zaalcompetitie (in de zaalcompetitie JO8-3)

Een spannende zaterdag en strakke koppies lopen ’s morgens de sporthal binnen in Zelhem. We kunnen kampioen worden van de zaalcompetitie… een echte prijs! Met een poule van 5 ploegen en de eerste 3 wedstrijden met een goed doelsaldo te hebben gewonnen stonden we er goed voor.

Zoals bij echte kampioenen was het niet onze beste wedstrijd in de zaal, het zal de spanning zijn geweest. Ruurlo komt dan ook op een 1-0 voorsprong, de koppies van onze boys gingen nog iets strakker staan en de rug werd geregd, met ouderwets strijd en passie werd er een verdiende 1-1 op het scorebord gezet. De 1-1 was voldoende en het was de twijfel tussen doordrukken en winnen of behouden wat je hebt, en twijfel is meestal geen goed teken, ook nu niet. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden bracht een eigen doelpunt op het scorebord 2-1 Ruurlo. Meer scoren dan onze tegenstander was wel weer gelukt!

De boys van ons dreamteam en Ruurlo stonden beide er een beetje bij zo van “watskeburt?” De rest van de wedstrijd was het nog zoeken naar de gelijkmaker maar helaas mocht dat niet meer zo zijn. Het laatste fluitsignaal, de handen werden geschud met de tegenstander en de kleedkamer werd vragend opgezocht Ruurlo had gewonnen en was in punten gelijk gekomen… Wat nu?

Na wat bestuderen van de website van de zaalcompetitie kwamen de regels naar voren en DOELSALDO was doorslaggevend met een gelijke stand, en deze was behoorlijk in het voordeel van VIOD…. Na het verlossende woord was het na teleurstelling toch wel een feestje! met echte medailles! (zie foto) . Chips en drinken bij VIOD maakte het feest compleet.

Een mooie opsteker zo net na de winterstop en met frisse moed gaan we de voorjaarscompetitie tegemoet deze beginnen wij op zondag 17 februari om 8.30 uur met een thuiswedstrijd, we rekenen op een grote supportersclub voor de kersverse kampioen!