GRATIS FAN ARTIKELEN, dit wil je toch niet missen?

De Clubfund actie (met Gratis Fan-artikelen) is verplaatst. De start datum is nu 21 april. Hierdoor is de fotoshoot verplaatst naar woensdag 7 maart 2018.

De inschrijving is nu ook verlengd. Tot uiterlijk 15 februari kan men inschrijven.

Dit moet je weten:

• Opgeven kan alleen per AANMELD FORMULIER (zie hieronder)
  • Voorkeur opgeven per team.
  • AANMELD FORMULIER voor ’n Pupillenteam: KLIK HIER  inschrijftermijn is gesloten
  • AANMELD FORMULIER voor een overig TEAM:KLIK HIER  inschrijftermijn is gesloten
  • AANMELD FORMULIER voor 1 persoon: KLIK HIER  inschrijftermijn is gesloten
  • Aanmelden per direct, maar uiterlijk 15 februari 2018.
  • Alleen VIOD leden, vrijwilligers, leiders, trainers kunnen meedoen. Aanmelden en meedoen kost niets.
  • 1e Fotoshoot is op woensdag 7 maart, van 15 tot 19 uur. Zodra deze is volgeboekt volgt een 2e datum.
  • Kickoff:  op vrijdagavond 20 april 2018 bij Plus Dichteren gaat de ClubFund-actie van start. Dit mag je niet missen. Je ontvangt dan een persoonlijke map met 1 GRATIS zegel.
  • Start zegels sparen bij Plus Dichteren is vanaf 21 april t/m 16 juni 2018. Let op de aanbiedingen en de acties via Social Media voor extra zegels.
  • Artikelen bestellen in jouw fanshop sluit op 19 juni 2018. Lever zoveel mogelijk alle zegels in. Dit aantal telt mee voor de HOOFDPRIJS van 1 minuut GRATIS winkelen.
  • Slotevenement: op vrijdag 6 juli 2018 bij Plus Dichteren met prijsuitreiking en beste verkoper per club gaat 1 minuut gratis winkelen
  • Ophalen van de bestelde Fan-artikelen vanaf 7 t/m 11 juli bij Plus Dichteren. Hierna kan men zijn de Fan-artikelen bij VIOD ophalen.

Clubfund actie met GRATIS Fan-artikelen

Samen met PLUS DICHTEREN gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas en kunnen die besteden voor het feest en activiteiten tijdens het 90JAAR van VIOD in de maand september van 2018.

Wat gaan we doen:

• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken
  • iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke VIOD-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc. en nog veel meer (klik hier voor een voorbeeld)
  • bij PLUS Dichteren kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler van vv VIOD.
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het VIOD-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • door de gratis ontvangen zegels te besteden in de fanshop ontvangt VIOD een bijdrage dat direct vloeit in de clubkas van voor het 90Jaar Bestaan van VIOD!

Goed om te weten:

• op alle artikelen zal het logo van VIOD gedrukt worden;
  • er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie, je hoort daar nog van.

Fotografie:

Maar eerst de fotografie. De leiders/sters van de teams die zich hiervoor opgeven worden na het inschrijvingstermijn (uiterlijk voor 15 februari aanmelden) geïnformeerd wat er van het team verwacht wordt op woensdag 7 maart 2018 (tijdstip tussen 15 en 19 uur), wanneer de fotosessie plaatsvindt.

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.

Heb je vragen? wil je meer informatie?

stuur een email naar: John van der Kamp, de accountmanager van vv VIOD. Iedere speler/ster die straks meedoet krijgt een inlog van haar of zijn fanshop en kan de ontvangen zegels online zelf besteden. Natuurlijk kunnen de ouders/verzorgers van onze leden desgewenst hierbij assisteren.

Vragen over deze spaaractie kan men ook per email sturen: KLIK HIER

Aanmelden:

Eerdere informatie en aanmelden voor de Clubfund spaarzegelactie, het 1-2’tje met Plus Dichteren, staat HIER

met vriendelijke groet,

John van der Kamp