Op zondag 25 februari wordt de Jaarlijkse Ledenmiddag van de Supportersvereniging VIOD gehouden. Op deze zondag speelt VIOD thuis tegen sv Grol. Een mooie gelegenheid om elkaar vooraf te ontmoeten.

De leden van de SV worden met partner vanaf 12:15 uur verwacht. Na een korte toespraak van voorzitter John Brands staat voor u een heerlijk buffet te wachten.

John Brands zal uit de doeken doen wat de SV dit jaar gaat organiseren en u wordt bijgepraat over het 90-jarig Jubileum van VIOD. En er staat nog een verrassing op het programma. Ingrediënten genoeg om zich hiervoor aan te melden. De SV wil graag weten wie er komt, met of zonder partner.

U kunt ons middels een digitaal-formulier via deze website ons berichten. KLIK HIER

met vriendelijke groet,

John Brands, Voorzitter SV

Johan Nieuwenhuis, Penningmeester SV

Programma 25 februari 2018:

12:15 uur: ontvangst leden met partners (verzoek u vooraf aan te melden)

12:30 uur: korte toespraak van voorzitter John Brands

12:40 uur: gebruik van koud/warm buffet

14:15 uur: naar tribune voor start wedstrijd VIOD – sv Grol

14:30 uur: aftrap van de wedstrijd

Graag willen wij weten of u komt, alleen of met partner. Ook graag een bericht indien u verhinderd bent.

Ook lid worden van de Supportersvereniging VIOD? Aanmelden  KLIK HIER