De clubfundactie met PLUS DICHTEREN is wederom uitgesteld. De reden is dat de verbouwing van het pand vertraging heeft opgelopen. De actie was bedoeld om direct na de grote verbouwing met de CLUBFUND-actie te starten. Plus eigenaar Jan Markwat hoopt nu eind juni zijn nieuwe ingerichte winkel te openen.

Men heeft nu besloten, i.v.m. de zomer vakantie, om de clubfundactie eind september te laten starten. Direct na de zomervakantie, voor aanvang van het nieuwe voetbalseizoen, wordt de fotoshoot nu gehouden. De actie start eind september. De gespaarde Fanartikelen kunnen eind november afgehaald worden!

Nieuwe datum Fotoshoot

VIOD gaat samen met PLUS Dichteren een grootse fotoshoot houden. Deze zal gehouden worden in de 1e week van het nieuwe schooljaar. Datum, dag en tijdstip wordt nog bekend gemaakt. Alle VIOD teams worden gefotografeerd en de leden die aan de Clubfund van de PLUS mee gaan doen, worden apart geportretteerd.

De teamfoto’s worden gebruikt voor de:

• teamfoto website
  • clubfund actie
  • Jubileumboek VIOD 90 Jaar
  • Jaarkalender 2019

De portretfoto’s worden gebruikt voor:

• Clubfund actie Plus
  • Jubileumboek 90 Jaar VIOD

Belangrijk is dat iedereen op de fotoshoot dag aanwezig is. Berichtgeving hierover volgt uiterlijk eind juni.

Door deze wijziging gaat de fotoshootdag van 7 maart NIET door !