vv VIOD is vorig jaar gestart met “SponsorKliks”. Hiermee kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan VIOD, zonder dat het je een cent extra kost!

Als onderdeel van het partnerschap met Bluetrace kan de club zonder moeite of investeringen extra gelden genereren met deze tool. Bestel bijvoorbeeld een televisie bij Bol.com of een jas bij Zalando en VIOD ontvangt direct geld in de clubkas! Ook o.a. verzekeraars, reiswinkels, energieleveranciers en providers zijn aangesloten, dus voor ieder wat wils.

Wil je VIOD ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKliks pagina. Voor u een kleine moeite, voor VIOD  directe inkomsten. Stel je  eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die VIOD een warm hart toedragen. Klik hier om naar de Sponsorklik omgeving te gaan!

Hoe doe ik dit?

Heel simpel. Op de homepagina van de website is een banner opgenomen die je naar de Sponsorklik omgeving leid (rechtstreeks naar de omgeving kan ook: ga naar www.sponsorkliks.nl en zoek op VIOD Doetinchem). Hier kun je alle deelnemende bedrijven vinden. Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar VIOD. En nogmaals, het kost u niets extra!

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Een vooraf afgesproken gedeelte van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van vv VIOD. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com wordt gestuurd, u betaalt hetzelfde. Alléén in het laatste geval keert de webwinkel ons een commissie uit en profiteert VIOD hier direct van! Belangrijk is wel dat je via de link van VIOD Sponsorkliks gaat.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die geleverd worden bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken gemaakt worden met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

De sponsorcommissie van VIOD is reeds gestart om naast de huidige bedrijven de lokale sponsoren te werven voor dit initiatief. Is uw interesse als sponsor nu al gewekt? Neem dan direct contact op met de sponsorcommissie door een mail te sturen naar SPONSORING VIOD.

Het begin is er. De teller gaat al naar de eerst 100€.
Wil je inzien wat voor VIOD de opbrengst is geweest vanaf de start op 15 mei jl?
Reageren?
Bel John van der Kamp, accountmanager vv VIOD 06-46496755