Beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Na het daverende succes van de afgelopen jaren gaan we dit jaar wederom een spetterend jeugdkamp organiseren. Om de eigen bijdrage enigszins te beperken organiseren we met het JAC een fondswerving actie.

Dit jaar hebben we gekozen voor de actie S(teun)  www.steun.nl

Het principe is zoals voorgaande jaren waarbij door middel van het open krassen van vakjes geld opgehaald kan worden. De opbrengst komt volledig ten behoeve van de Jeugd Activiteiten Commissie van VIOD. Naast het leuke spel element staat elk open gekraste vakje garant voor mooie kortingsbonnen van bijvoorbeeld Dolfinarium, Hellendoorn, New York Pizza en nog veel meer. De uitgifte van de boekjes zal plaatsvinden via de leiders/begeleiders van je eigen team.

Op 30 Maart aanstaande zal de actie starten en uiterlijk op 14 Mei moeten de boekjes ingeleverd worden.

In de 6 weken dat de actie loopt hopen we dat de kinderen zoveel mogelijk geld ophalen. Boekjes worden individueel afgegeven en iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen krasboekje.

LET OP beschadigde, kwijtgeraakte en niet volledige gekraste boekjes zal de vereniging netto geld kosten dus aan iedereen de oproep om er zorgvuldig en gemotiveerd mee om te gaan.

Boekjes zijn ongelimiteerd beschikbaar en voor het lid/team dat het meeste geld ophaalt zijn er mooie prijzen te verdienen. Extra boekjes kunnen via het email adres van het JAC, jac@vv-viod.nl,  aangevraagd worden. Wij hopen op een mooie opbrengst zodat er weer een onvergetelijk kamp georganiseerd kan worden.

Bedankt voor ieders medewerking

De Jeugd Activiteiten Club

JAC van vv VIOD

Nyree, Sandra en Ewald