Afgelopen zaterdag mochten de mannen dan eindelijk weer het veld in. Tegenstander was Zelhem JO11-1 dat vanuit de 3e klasse ongeslagen het op een niveau hoger gaat proberen. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat onze mannen op voetbalgebied een stuk verder waren. Met mooi aanvallen en bij vlagen goed combinatiespel werd de Zelhemse verdediging getest. Dit resulteerde al vrij snel in enkele goals. Dat het hier en daar nog wat wennen was na maanden van afgelaste wedstrijden was ook zichtbaar maar het niveau verschil was groot ook al kreeg de tegenstander wel enkele kansjes. Zo gingen we rusten met een 6-0 voorsprong.

Zoals gebruikelijk werd er in de rust geëvalueerd en het strijdplan voor de 2e helft besproken.Na de hervatting nam Zelhem toch wat meer het heft in handen, wij waren minder scherp en gingen te slap de duels aan. Zelhem wist zelfs 2 maal te scoren en gaf hier de benodigde wake-up-call aan onze mannen.Uiteindelijk deden we wat we moesten doen en sloten af met een 10-2 winst. Een goed begin van de competitie en een bruikbare wedstrijd na te lange winterstop.

Na afloop trakteerde de moeder van keeper Timme op taart om de eerst overwinning van het nieuwe seizoen te vieren.

Volgende week is Gendringen de tegenstander.

Een zeer lastige en fysiek sterke tegenstander die afgelopen jaar een maatje te groot voor onze mannen bleek.

We gaan dus zien waar we staan en welke ontwikkeling we doorgemaakt hebben.