Soms zit het mee, soms zit het tegen. Tegen Concordia Wehl wist Julian in de slotminuut (vanuit een scrimmage) nog gelijk te maken (2-2), maar in Aalten – waar AZSV JO19-2 de tegenstander was – werd in tien minuten tijd een zeker zeker gewaande overwinning nog uit handen gegeven.

VIOD JO19-1 was meer dan een uur de veruit bovenliggende partij geweest en nadat Thijs in de tweede helft de bezoekers op voorsprong had gezet, leek er geen vuiltje meer aan de lucht te zijn. Binnen een tijdsbestek van tien minuten – tussen de 65e en 75e minuut – kantelde de wedstrijd echter volledig. Drie keer maakte een VIOD-speler een inschattingsfout en even zo vaak wist een AZSV-speler te profiteren. Roy was na afloop doodziek van de onnodige 3-1 verliespartij. “Gezien het wedstrijdbeeld scoorden we dik verdiend de openingstreffer en leek het eigenlijk een gelopen koers, maar geven we de wedstrijd alsnog uit handen. Kregen we tegen Concordia misschien één puntje teveel, nu bleven we volledig onnodig met lege handen achter.”

opstelling VIOD JO19-1: Niels Mulder; Dilan Ozerdogan, Tijn Lubbers, Dax Oosterbaan (70. Rick Vorwerk), Niek Monchen; Ian Bruijs, Ryan Chevalking, Len Derks; Laurens van de Luit (35. Thijs Lieffering), Wessel Rensen, Julian Wennekes.

meer foto’s van deze wedstrijd KLIK HIER