Na veel geduld en 2 afgelasten wedstrijden was zaterdag dan eindelijk de eerste officiële wedstrijd van de JO9-10G. En wat hadden ze er zin in. Vol enthousiasme gingen ze op weg richting Zieuwent. In de kleedkamer was het een aardige drukte met springende jongens en meiden de leiders hadden hier hun handen vol aan.

Om half negen was de aftrap nog een beetje onwennig begonnen ze aan de wedstrijd maar met erg veel inzet en plezier. In de eerste helft was Dani de keeper en wat deed hij het goed hij heeft heel wat ballen uit het doel gehouden. Naar mate de wedstrijd vorderde gingen ze steeds beter spelen en vonden elkaar ook steeds beter. Maar helaas kregen ze er geen doelpunt in. De tweede helft begonnen de jongens en meiden weer vol goede moed en ging het ook steeds beter. Mika stond op het doel en had hier veel plezier in. Na een paar goede voorzetten kwamen ze steeds vaker voor de goal maar niemand wist de bal in het doel te krijgen ondanks het harde werken.

Na afloop waren er de penalty’s en daar is het ruimschoots goedgemaakt. Met Mika op het doel kwam er bijna geen bal in. En de jongens en meiden schoten ze er goed in bij de tegenstander. Dus ondanks de nederlaag gingen ze na de penalty’s met een glimlach op hun gezicht naar huis. Op naar de volgende wedstrijd.

Jullie zijn Toppers Mika, Wout, Xanne, Koen, Lotte, Dani, Milan en Max